janopzuid

janopzuid janopzuid

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door janopzuid

janopzuid heeft op 22-07-2019 18:00 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord heeft Argentijnse middenvelder op de korrel'

Zorg gewoon dat Tapia blijft en Fer komt , dan hebben we helemaal geen middenvelders nodig, Met Ayoub en Toornstra en inmiddels ook al Brady is er dan meer dan voldoende.


janopzuid heeft op 22-07-2019 17:45 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Hij heeft nog een contract voor een jaar en heeft het recht bij de club te blijven'

Precies. Dat heet gebrek aan zelfkritiek en gebrek aan voetbalvisie bij de TD.


janopzuid heeft op 22-07-2019 17:39 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Hij heeft nog een contract voor een jaar en heeft het recht bij de club te blijven'

Tapia speelt alles op de Copa America , het op een na sterkste voetbaltoernooi ter wereld en zou niet goed genoeg zijn voor Feyenoord 1. Ze worden daar tweede=vice-kampioen ! Na verlies van Brazilie en Tapia zet van achter uit inde ploeg daar de lijnen uit. Nu zou Tapia niet goed genoeg zijn voor Feyenoord 1 terwijl feyenoord behoefte heeft aan druk op de bal , aanjagers, vliegende tackles en een goede lange pass. Dat alles heeft Tapia. Door verkeerde beloftes van Gio(en helaas een blessure van Tapia zelf) kreeg Feyenoord dat te weinig te zien en daar zou hij nu voor moeten boeten door een handelaar met gebrek aan voetbalvisie die geld wil zien. ??? Tapia zou niet goed genoeg zijn voor Feyenoord 1 ... Te belachelijk voor woorden. waarom werden er het afgelopen seizoen zoveel punten verspeeld tegen "de kleintjes ". Het gaat om vechtlust , kwaliteit en teamspirit. een klassespeler als Tapia verdient zo'n behandeling van Feyenoord never nooit niet. Hij hoort gewoon bij de eerste 11 te zijn en zou dat met het oog op zijn "record" ook gewoon af mogen dwingen.


janopzuid heeft op 25-01-2019 19:46 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Dat kon je zien vanmiddag bij de persconferentie'

Gio bedankt. Het is nu tijd voor een trainer van het kaliber Ronald Koeman die denkt in gezamenlijke teampressie op de bal en snelle balcirculatie , vooral en ook eerst achterin met eene een rechtstreekse splijtende dieptepass op de spitsen, Dat zie je veel te weinig, en er is dus te weinig snelheid in combinatie met diepte , ook al omdat mensen zoals Tapia die dat bij Peru (WK ganger en net 0-1 tegen Frankrijk verloren) wel doen , daar bij Feyenoord niet voor werden ingezet. Dan staat de tegenstander al in positie en trainer Koeman wist daar veel beter raad mee. Vooral tegen kleine clubs levert dat meer resultaat op. Ook al was 2017 dan een uitzondering, want toen was de druk er wel , maar was King Karim nog niet weg.Wie was ook al weer de beoogde vervanger van King Karim? Oh ja.. Tapia.