Slot geeft update over blessure Gimenez: 'Daar had hij toen in de rust ook al wat last van'

Slot geeft update over blessure Gimenez: 'Daar had hij toen in de rust ook al wat last van'

1 reactie 1
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Santiago Gimenez kon donderdagavond in de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles niet starten. In eerste instantie stond de aanvaller wel op het formulier om in de basis te starten, maar na de warming-up kon de Mexicaan toch niet meedoen.

Uiteindelijk was Ayase Ueda de vervanger. Na afloop van de wedstrijd gaf trainer Arne Slot meer info over de reden van het afhaken van Gimenez. 'Zondag in de bekerfinale kreeg hij een tik op zijn kuit', zegt Slot tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd die werd uitgezonden door ESPN. 'Daar had hij toen in de rust ook al wat last van.'

Feyenoord won afgelopen zondag de bekerfinale van NEC Nijmegen. Maandag werden de Rotterdammers gehuldigd op de Binnenrotte. 'Maandag niet getraind, dinsdag niet getraind, woensdag voor het eerst wel. Die training kan hij meedoen. Je kunt voorstellen dat dat een rustige training was. Vandaag in de warming up moest hij afhaken omdat hij toch nog te veel last had van die tik op zijn kuit.' Feyenoord speelt nu pas op zondag 5 mei de eerstvolgende wedstrijd. Dan is PEC Zwolle in De Kuip de tegenstander.

Lees ook