Over ons

FR-Fans.nl is de oudste en een van de bekendste Feyenoord fansites van het internet. Als slogan gebruiken we: De thuishaven voor elke Feyenoorder. De website is al in 2001 opgericht waardoor wij in 2021 het twintig jarig bestaan mochten vieren. Dagelijks zorgen wij er voor dat Feyenoord-supporters bij ons als eerste de laatste nieuwtjes, de geruchten en de achtergronden kunnen lezen over onze prachtige club. Ook schrijven we wekelijks een column.

Op wedstrijddagen doen wij uitgebreid verslag van de wedstrijd in ons live verslag. Zowel voor- als na de wedstrijd zullen wij de interviews uitwerken, waardoor onze bezoekers altijd snel up to date zijn met alles wat met Feyenoord te maken heeft.

Naast de website zijn wij ook te volgen via Facebook, Instagram, X en WhatsApp.

FR-Fans.nl zoekt altijd mensen die ons kunnen helpen bij de website. Denk jij dat je iets kunt betekenen voor ons, neem dan contact op.

Adverteren op een van de grootste Feyenoord sites van het internet?
FR-Fans.nl is de oudste Feyenoord fansite en ontvangt dagelijks vele tienduizenden bezoekers die op de hoogte gehouden willen worden van het laatste nieuws over Feyenoord. Daarmee zijn we een van de grootste Feyenoord sites van het internet.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op FR-Fans.nl. Interesse? Stuur een mailtje naar info[@]fr-fans.nl.

Gegevens FR-Fans.nl
www.fr-fans.nl
info[@]fr-fans.nl