'Feyenoord zit achter veel scorende spits aan'

'Feyenoord zit achter veel scorende spits aan'

34 reacties 34
Bron: Daily Record
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou volgens Daily Record achter Bojan Miovski aanzitten. De spits uit Noord-Macedonië komt uit voor Aberdeen FC in de Schotse Premiership en maakt daar voor het tweede jaar op rij indruk.

De 24-jarige aanvaller staat op 24 goals tot nu toe en scoorde er vorig jaar ook al 18 in de Schotse hoogste divisie. Volgens Daily Record zou over belangstelling voor de spelers niet te klagen zijn. Miovski zou door Engelse, Italiaanse, Spaanse en Duitse clubs begeerd worden. Daarnaast zou Celtic FC ook klaar staan om de speler in te lijven.

Feyenoord zou ook in de race zijn voor deze speler, hoewel Feyenoord nu natuurlijk nog de beschikking heeft over Santiago Gimenez en Ayase Ueda. Giménez, nu in een dip verkerend, kon eerder nog rekenen op veel interesse in het buitenland maar of dat deze zomer ook nog het geval is, is maar de vraag. En van Ueda is bekend dat hij op de trainingen veel indruk maakt, maar de Japanner laat het in de wedstrijden onvoldoende zijn.

Feyenoord zelf heeft niet gereageerd op het nieuws. Deze dagen lijkt het vooral te gaan over Arne Slot en zijn mogelijke overstap naar Liverpool FC.

 

Lees ook