'Engelse media wacht Slot op, trainer laat weinig los'

'Engelse media wacht Slot op, trainer laat weinig los'

18 reacties 18
Bron: Sky Sports
Foto: Pro Shots

Het nieuws rondom trainer Arne Slot volgt zich de afgelopen uren snel op. Slot wordt in verband gebracht met Liverpool FC, die de huidige trainer van Feyenoord zouden willen inlijven. Dit nieuws komt allemaal naar buiten daags na de bekerwinst op NEC en op de dag dat Feyenoord in de competitie speelt tegen Go Ahead Eagles.

En tijdens de voorbereidingen op de wedstrijd van vanavond staat reporter Gary Cotterill bij de bus van Feyenoord om daar een poging te doen om Slot te spreken, zoals te zien is op een filmpje op het X-kanaal van Sky Sports Premier League. Maar de trainer van Feyenoord glimlacht en zegt weinig.

Slot krijgt te horen dat hij in het nieuws zit en lijkt daarop te antwoorden dat hij dit gehoord heeft. Daarna vraagt verslaggever of het klopt dat Slot heeft aangegeven dat hij naar de Premier League wil en op het filmpje is te horen dat Slot daarop in het Engels antwoordt dat hij dat niet kan ontkennen.

Daarna probeert Slot met lach aan te geven dat vanavond Feyenoord speelt in de eredivisie en loopt op dat moment verder weg van de verslaggever, terwijl een beveiliger de verslaggever de weg verspert.

Feyenoord speelt vanavond om 21.00 uur in Deventer tegen Go Ahead Eagles. En het is afwachten of er rondom de wedstrijd nog geluiden vanuit de trainer of Feyenoord zelf zullen komen rondom een eventuele overstap naar de Engelse topclub.

Lees ook