Europa League

Feyenoord was voor de winterstop actief in de Champions League. De Rotterdammers zaten in Groep E met daarin Atlético Madrid, SS Lazio en Celtic FC. Feyenoord begon met een wedstrijd tegen Celtic FC, die gewonnen werd in De Kuip.

Vervolgens was Atlético Madrid de tegenstander. De Rotterdammers wisten deze nipt te verliezen. Tegen SS Lazio was Feyenoord wel te sterk. Daarna werd er drie keer verloren, waardoor Feyenoord uiteindelijk eindigde als derde.

De derde plek in de groepsfase van de Champions League betekent plaatsing voor de tussenronde van de Europa League. Bij de loting in Nyon kwam AS Roma er uit als tegenstander. Dat betekent dat Feyenoord opnieuw naar Rome moet.

De tussenronde bevat zowel een thuis als een uitwedstrijd. Feyenoord begint met een wedstrijd in De Kuip. Die staat gepland op donderdag 15 februari 2024 om 18:45. Een week later, op donderdag 22 februari 2024, staat de wedstrijd in Rome op het programma. Dan wordt er om 21:00 uur afgetrapt in Stadio Olimpico.

In De Kuip eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel. In Rome werd de wedstrijd na 90 minuten ook niet beslist en was het opnieuw 1-1. Ook na de verlenging was er geen winnaar waardoor strafschoppen voor de winnaar moesten zorgen. AS Roma was daarin uiteindelijk met 4-2 te sterk.