Slot bevestigt: 'Het enige wat ik kan zeggen is dat de clubs in onderhandeling zijn'

Slot bevestigt: 'Het enige wat ik kan zeggen is dat de clubs in onderhandeling zijn'

12 reacties 12
Bron: ESPN
Foto: VK Sportphoto

Arne Slot heeft donderdagavond voor aanvang van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles bevestigd dat Liverpool FC Interesse heeft. De trainer van de Rotterdammers heeft goede papieren om de nieuwe hoofdtrainer van de Premier League club te worden.

Voor de wedstrijd was Slot eerlijk. 'Het enige wat ik kan zeggen is dat de clubs in onderhandeling zijn', aldus Slot tegen ESPN. 'Dan zit je zelf in die zin in de wachtkamer en ben je in afwachting van wat er uit gaat komen. Het zal geen geheim zijn, of misschien wel een geheim, het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil. Nu wacht ik af of de clubs tot een akkoord komen maar daar heb ik alle vertrouwen in eerlijk gezegd.'

De komende dagen kan het wel eens snel gaan. 'Het zal de komende dagen ongetwijfeld duidelijk gaan worden', aldus Slot. De laatste dagen waren er al veel geruchten over de overstap van de succesvolle trainer naar Liverpool FC. De Engelse club zoekt een opvolger van Jürgen Klopp.

Slot is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam. In zijn eerste seizoen behaalde hij met Feyenoord de finale van de Conference League. Een seizoen later werden de Rotterdammers kampioen van Nederland, en afgelopen zondag veroverde Feyenoord de TOTO KNVB Beker door NEC Nijmegen te verslaan.

Lees ook
Lees ook