'Wij zijn nog steeds de top van Nederland, dat gaan we zondag weer laten zien'

'Wij zijn nog steeds de top van Nederland, dat gaan we zondag weer laten zien'

Feyenoord leed gisteren een historisch zware nederlaag in een Europese wedstrijd. Nooit eerder was een club met 4-0 te sterk in De Kuip. Manchester City kwam met wat geluk heel snel op 1-0 en toen werd het een harde leerschool voor Feyenoord. Jean-Paul Boëtius wil de wedstrijd snel vergeten en zich richten op zondag.


"Zondag wacht PSV, we moeten met opgeheven hoofd en de borst vooruit het veld opstappen in Eindhoven. Wij zijn nog steeds de top van Nederland, dat gaan we zondag weer laten zien'', zei Boëtius met de van hem bekende bravoure in De Telegraaf. Boëtius wilde vooral de wedstrijd snel vergeten. "We wisten vooraf al dat het moeilijk zou worden en als je dan zo snel zo'n goal tegen krijgt, wordt het helemaal lastig'', aldus Boëtius.

Feyenoord had het vooral lastig met het beweeglijke van Manchester City. "We waren heel erg zoekende in het begin. De spelers van City rouleerden steeds qua posities, daardoor waren wij constant een stapje te laat. Kijk, het is geen schande om van deze ploeg te verliezen, maar het had wel wat minder pijnlijk gekund. We moeten dit hoofdstuk snel afsluiten en er zondag weer staan. En dat gaat ook gebeuren, daarvan ben ik overtuigd."

FR-Fans mini poll

Heb jij nog vertrouwen in de wedstrijd van zondag?

653 stemmen

Discussieer mee! 67 reacties

Gast4902354117

Je plaatst een bericht als Gast4902354117