'Slot binnen 48 uur manager van Liverpool'

'Slot binnen 48 uur manager van Liverpool'

114 reacties 114
Bron: Daily Mail
Foto: Pro Shots

De overgang van Arne Slot naar Liverpool FC komt steeds dichterbij. De oefenmeester van Feyenoord wordt al enkele dagen aan de club gelinkt als opvolger van Jürgen Klopp, maar de onderhandelingen verlopen niet gemakkelijk. 

Volgens Sami Mokbel van Daily Mail houdt Feyenoord de poot stijf. Liverpool hoopte gisteren al de overgang van Slot naar de Reds af te ronden, maar dachten even buiten Dennis te Kloese. De algemeen directeur van Feyenoord wil er voor zorgen dat Feyenoord er voldoende uithaalt. 

Mokbel verwacht even goed dat Slot binnen 48 uur de nieuwe manager van Liverpool is. De club bereidt een bod van 13 miljoen pond, omgerekend ruim 15 miljoen euro voor en daarmee lijkt Te Kloese als winnaar uit de onderhandelingstrijd te komen. Het moet voor dat bedrag wel een package deal worden waarin ook assistent Sipke Hulshoff en Head of Performance Ruben Peeters zijn opgenomen.

Slot wil graag naar Liverpool FC

Slot gaf donderdag zowel voor als na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan dat er interesse is van Liverpool FC en dat hij zelf graag de stap zou willen maken. De trainer is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord en is daarin succesvol geweest met het behalen van het kampioenschap en de TOTO KNVB Beker. Ook wist het de finale van de Conference League te bereiken.

Laatste nieuws over interesse van Liverpool FC in Slot GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Lees ook