eSporter Feyenoord neemt het op tegen eSporter van Manchester City

eSporter Feyenoord neemt het op tegen eSporter van Manchester City

Feyenoord 1 en Feyenoord Onder 19 nemen het woensdag op tegen Manchester City, maar ook online staan de twee clubs tegenover elkaar. QuintenX, eSporter van Feyenoord, neemt het namelijk op tegen Kez Brown, de eSporter van Manchester City.


De twee eSporters spelen vanaf 18:00 uur online minimaal twee wedstrijden tegen elkaar op de PlayStation. De wedstrijden, die elk twee keer zes minuten duren, worden gespeeld in een best-of-three. QuintenX speelt met het officiƫle team van Feyenoord en Kez Brown speelt met Manchester City. De Engelse eSporter lijkt dus in het voordeel, maar QuintenX gaat de uitdaging zeker niet uit de weg. De wedstrijden zijn live te volgen via het Twitch-kanaal van Feyenoord. https://www.twitch.tv/e_feyenoord

QuintenX heeft zich door vorig seizoen als tweede in de eDivisie te eindigen gekwalificeerd voor de FUT Regional Season 2 in Madrid. QuintenX haalde hier een fantastische 3/4e plek en kwalificeerde zich hiermee voor de Grand Final in Berlijn (WK offline van EA). Tijdens dit toernooi werd hij vijfde van de wereld op de Xbox.

Discussieer mee! 4 reacties

Gast3515405893

Je plaatst een bericht als Gast3515405893