De Rossi: 'Ik heb als speler veel topduels meegemaakt en dit wordt een heel belangrijke wedstrijd voor Roma en voor mij als trainer'

De Rossi: 'Ik heb als speler veel topduels meegemaakt en dit wordt een heel belangrijke wedstrijd voor Roma en voor mij als trainer'

22 reacties 22
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt donderdagavond in Rome de return in de tussenronde van de Europa League tegen AS Roma. De ploeg van trainer Daniele De Rossi speelde vorige week in De Kuip gelijk tegen de Rotterdammers.

De Rossi weet dat Feyenoord sterker wordt nu Lutsharel Geertruida en Quinten Timber waarschijnlijk mee spelen. 'Als ze weer een beroep doen op de twee spelers die er niet bij waren in de heenwedstrijd, dan worden ze er alleen maar sterker op', zegt De Rossi tijdens de persconferentie geciteerd door Voetbal International.

De wedstrijd wordt morgen gespeeld in een uitverkocht Stadio Olimpico. De supporters van AS Roma kijken uit naar de wedstrijd tegen Feyenoord, weet De Rossi. 'Ik heb als speler veel topduels meegemaakt en dit wordt een heel belangrijke wedstrijd voor Roma en voor mij als trainer.' De trainer van AS Roma geeft aan dat hij zich daar zo goed mogelijk op voor zal gaan bereiden.

Er wordt morgen om 21:00 uur afgetrapt in Rome. De winnaar van het duel zal zich plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League.

Lees meer over
Lees ook