'Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met speler, transfersom gecompliceerd'

'Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met speler, transfersom gecompliceerd'

49 reacties 49
Foto: Pro Shots

Feyenoord staat op het punt om Danilo Pereira da Silva kwijt te raken aan Rangers FC. De Braziliaan begon het vorige seizoen als basisspeler na een transfervrije overstap van Ajax.

De behendige afmaker deed als enige Feyenoorder in alle wedstrijden van het seizoen 2022/2023 mee. Zijn vervanger zou volgens verschillende bronnen Ayase Ueda moeten worden. De Japanner wordt sinds enige tijd gevolgd door Dennis te Kloese op Instagram en niet snel daarna kwamen de geruchten over een overstap op gang.

Volgens Chris Woerts zijn de onderhandelingen met de speler zelf alvast succesvol verlopen. In de Oranjezomer, uitgezonden op SBS 6 spreekt de sportmarkteer zelfs van een akkoord tussen Ueda en Feyenoord: "Feyenoord en de speler zijn er wel uit. De zaakwaarnemer van hem zit as we speak in Brugge voor onderhandelingen met de club. Alleen onderhandelingen over de transfersom zijn gecompliceerd." De kans dat Feyenoord er met de directeur van Cercle Brugge uit komt schat Woerts in op '50/50'. Die uitspraak zorgt voor lachers in de studio.

Lees ook