'Er gaat zeker een grote club voor hem komen als je zijn achtergrond bekijkt'

'Er gaat zeker een grote club voor hem komen als je zijn achtergrond bekijkt'

De zaakwaarnemer van Giovanni van Bronckhorst vindt het spijtig dat het kind van de club gaat vertrekken bij Feyenoord. "Het wordt een groot gemis", zo zegt Guido Albers tegen Voetbal International.


"Deze man houdt zoveel van de club en Feyenoord zit zo diep in z'n hart. Hij heeft goede dingen gedaan, de club weer op de kaart gezet. Maar eigenlijk vanaf het moment van de uitschakeling in de Europa League tegen Trencin is er veel kritiek op hem gekomen. Maar dat vind ik niet terecht. Hij heeft de club altijd voorop gezet. Ik vind het onbegrijpelijk dat de achterban dat doet. Zijn vertrek wordt een groot gemis."

Albers gaat nog even verder en zegt: "De kritieken hebben wel meegewerkt in een besluit om te stoppen. Zijn gevoel zegt dat het klaar is. Gio zei vorige week gekscherend: 'Als m'n manager nu geen mooie club voor me kan vinden.' Er gaat zeker een grote club voor hem komen als je zijn achtergrond bekijkt. Als zijn gevoel daarbij goed is dan doet hij het. Maar het zal niet in Qatar of iets zijn."

Lees meer over:

Discussieer mee! 48 reacties

Gast8477512615

Je plaatst een bericht als Gast8477512615