Voormalig 'enfant terrible' Feyenoord binnenkort weer clubloos

Voormalig 'enfant terrible' Feyenoord binnenkort weer clubloos

Voormalig Feyenoord-aanvaller Colin Kazim-Richards, die in 2014 werd gehuurd van de Turkse Bursaspor, staat op dit moment onder contract bij de Braziliaanse Corinthians. Volgens het Braziliaanse sportmedium Globo Esporte zal Corinthians het contract van de Turk niet verlengen.


De voormalig 'enfant terrible' werd in 2015 door Feyenoord overgenomen van Bursaspor en tekende een contract tot 2017. Na een serie van incident op en buiten het veld culmineerde de situatie in januari 2016, nadat Kazim Richards AD-journalist Mikos Gouka had bedreigd. Als gevolg hiervan werd hij destijd door Giovanni van Bronckhorst uit de selectie gezet en was niet meer welkom op de club. Kort daarna vertrok de Turkse ex-international naar de Schotse FC Celtic.

Na een korte avontuur in Schotland werd Kazim in juni 2016 verkocht aan de Braziliaanse Coritiba en na een half jaar doorverkocht aan zijn huidige werkgever waar zijn contract afloopt op 31 december 2018. De Braziliaanse club heeft inmiddels laten weten het contract met Kazim niet te willen verlengen, dus mag de Turk weer op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. Vooralsnog heeft Kazim geen concrete belangstelling gekregen.

Discussieer mee! 46 reacties

Gast2852278172

Je plaatst een bericht als Gast2852278172