Vilhena: 'Dat zullen we wel zien'

Vilhena: 'Dat zullen we wel zien'

Feyenoord-middenvelder Tonny Vilhena maakt deel uit van de Oranje-selectie, waarvan een select groepje zich vanmiddag verzamelde in Zeist om een trainingsstage af te werken onder leiding van bondscoach Ronald Koeman. In gesprek met FOX Sport vertelt Vilhena over de afgelopen interlands waarin hij als linksback fungeerde en wat volgens hem best goed is gegaan.


Volgens de middenvelder speelt het zeker in zijn voordeel dat de huidige bondscoach hem nog van zijn Feyenoord-tijd kent. "Je hebt toch een soort band met elkaar opgebouwd bij Feyenoord, en als ik dan de kans krijg om te spelen bij Oranje dan wil ik die kans zeker grijpen." En over zijn voorkeur voor een bepaalde positie is Vilhena duidelijk: "Nee, ik speel waar de trainer mij nodig heeft. Overal wil ik mijzelf laten zien, dus daar ga ik voor."

Op de vraag hoe Vilhena kijkt naar het nieuws over Robin van Persie antwoordt de linksback van Oranje: "Ontzettend leuk. Ja natuurlijk! Ik hoop echt dat we nog veel van hem zullen gaan zien en dat we er met zijn allen van zullen genieten."

Wat zijn eigen toekomst betreft, daar is Vilhena kort en duidelijk over. "Of er iets gaat gebeuren? Dat zullen we wel zien. Mijn contract loopt tot 2020 dus is er niets aan de hand."

Discussieer mee! 21 reacties

Gast8533884014

Je plaatst een bericht als Gast8533884014