Feyenoord wint door doelpunten van Minteh van Almere City FC

79 reacties 79

Feyenoord heeft zondagmiddag gewonnen van Almere City FC. In Almere werd het 0-2 voor de Rotterdammers. Yankuba Minteh scoorde vanmiddag twee keer.

Feyenoord leek in de eerste helft op voorsprong te komen door een doelpunt van Lutsharel Geertruida. De verdediger tikte van dichtbij binnen, maar uiteindelijk zorgde de VAR er voor dat het doelpunt niet door ging vanwege buitenspel. De ruststand in Almere was daarom 0-0.

In de tweede helft ging het moeizaam bij de Rotterdammers. In de 61e minuut kwam Yankuba Minteh in het veld. De aanvaller was in de 72e minuut meteen belangrijk met een doelpunt. Minteh krulde de bal van afstand in het doel. In de blessuretijd van de tweede helft zorgde de aanvaller ook voor de 0-2, wat de einduitslag was.

Komende donderdag speelt Feyenoord alweer de volgende wedstrijd. Dan is FC Groningen in De Kuip de tegenstander in de halve finale van de TOTO KNVB Beker.