Feyenoord Onder 21 betreurt gemiste kansen en lijdt eerste puntverlies in voorjaarscompetitie

9 reacties 9
Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 21 heeft vanmiddag voor het eerst puntverlies geleden in de O21 Divisie 1 Voorjaarcompetitie. De ploeg van Melvin Boel kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel op Varkenoord tegen hekkensluiter NEC Onder 21. De Rotterdammers kregen vooral in de eerste helft een goed aantal kansen waarin de voorsprong lonkte. Zo schoot Jaden Slory binnen een minuut al op de lat en zag Milan Hokke zijn poging rond de middenlijn er net niet ingaan.

Aan het einde van de wedstrijd waren er nog twee momenten waarop Feyenoord Onder 21 een penalty claimde, maar niet kreeg. In de laatste seconden kreeg Slory de kans op 1-0, maar voorkwam de binnenkant van de paal een doelpunt voor de Rotterdammers. Door dit puntenverlies kan FC Groningen Onder 21 bij het winnen van hun resterende wedstrijden de koppositie van Feyenoord Onder 21 overnemen en een gat van twee punten slaan.

De wedstrijd was live te zien via Feyenoord ONE. FR-Fans deed liveverslag van de wedstrijd.