UPDATE | 'Trauner en Timber lijken stadsderby tegen Sparta en thuiswedstrijd tegen AS Roma te moeten missen'

UPDATE | 'Trauner en Timber lijken stadsderby tegen Sparta en thuiswedstrijd tegen AS Roma te moeten missen'

13 reacties 13
Bron: X
Foto: Pro Shots

Feyenoord zag woensdagavond twee spelers geblesseerd uitvallen. Zowel Gernot Trauner als Quinten Timber konden niet verder. Trauner moest al in de eerste helft het veld verlaten, en Timber kreeg de bal laat in de tweede helft hard in het gezicht en moest met een brancard van het veld.

Dennis van Eersel van Rijnmond meldt nu op X dat Trauner een hamstringblessure heeft, en dat Timber bij kennis is maar een zware hersenschudding heeft.

Hoe lang het tweetal niet inzetbaar zijn is nog onbekend. Feyenoord zag afgelopen zondag ook Justin Bijlow geblesseerd naar de kant moeten. De doelman heeft een kuitblessure.

Feyenoord speelt komende zondag de volgende wedstrijd. Dan wordt er om 20:00 uur in De Kuip afgetrapt voor de stadsderby tegen Sparta Rotterdam.

UPDATE 08-02-2024 00:07

Voor de camera van ESPN heeft Arne Slot na afloop van de wedstrijd tegen AZ aangegeven dat hij verwacht dat zowel Gernot Trauner als Quinten Timber de wedstrijd van zondag tegen Sparta Rotterdam, en de wedstrijd van volgende week donderdag tegen AS Roma, moeten missen.

Lees ook