Feyenoord-target spreekt: 'Ik heb ze niet afgewezen'

Feyenoord-target spreekt: 'Ik heb ze niet afgewezen'

16 reacties 16
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

‘Luciano Rodríguez’ is een naam die de afgelopen weken veel gevallen is. Feyenoord had de aanvaller graag aan de selectie willen toevoegen deze winterse transferperiode. Dat is helaas niet gelukt, maar Feyenoord lijkt nog in de race te zijn om de speler in de zomer over te laten komen naar Rotterdam. VI plaatst een artikel waarin Rodríguez tekst en uitleg geeft.

Rodríguez is op dit moment met het Olympisch team bezig en vertelt bij TyC Sports zijn verhaal. De 20-jarige Uruguayaan probeerde zich niet te laten afleiden, maar dat was lastig door alle aandacht die hij kreeg. Hij heeft zijn zaakwaarnemer de onderhandelingen laten doen, om zichzelf op het voetbal te kunnen focussen.

Toch is alle aandacht hem niet ontgaan. Het talent zegt daar zelf over: 'Ik kreeg heel goede aanbiedingen van heel goede clubs. Het was moeilijk om die af te slaan. Ik heb ze in ieder geval niet afgewezen. Ik weet niet wat er de komende tijd gaat gebeuren. Als ik nog zes maanden bij Liverpool moet blijven, zal ik dat met alle liefde doen.'

Feyenoord heeft in de verstreken transferperiode geen spelers gekocht of gehuurd. De Rotterdammers zagen alleen Javiaro Dilrosun vertrekken naar Mexico. Naar verwachting zal er in de zomer wel een en ander gebeuren qua transfers. Morgen neemt Feyenoord het met een (smallere) selectie op tegen AZ in Alkmaar.

Lees ook