'Komst Rodríguez winterse transferperiode van de baan'

'Komst Rodríguez winterse transferperiode van de baan'

68 reacties 68
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

De komst van Luciano Rodríguez naar Feyenoord is voor deze winter van de baan, zo meldt 1908.nl. Tijdnood lijkt het probleem te zijn geweest om in de huidige transferperiode de 20-jarige aanvaller al over te nemen. Woensdagavond meldde het Algemeen Dagblad al dat Feyenoord vreest dat de komst van Rodríguez niet zou gaan lukken.

Er zou door Feyenoord er veel aan gedaan zijn om Rodríguez naar Nederland te krijgen om te proberen tot een deal te komen, maar dit is niet gelukt. De Rotterdammers blijven echter wel geïnteresseerd in de aanvaller. Het is de vraag of de Uruguayaan in de zomer nog te betalen is voor Feyenoord gezien de goede prestaties.

De Rotterdammers zouden bezig zijn om te kijken naar een alternatief om de aanval te versterken. 1908.nl meldt dat Feyenoord momenteel voor geen enkele speler concreet is.

Voetbal International meldde woensdagavond dat Feyenoord zou hebben aangeklopt bij stadsgenoot Excelsior voor Couhaib Driouech. De 21-jarige aanvaller is bezig aan een goed seizoen en zou nu in de belangstelling staan van Feyenoord. De huidige transferperiode loopt tot 1 februari 23:59 uur.

Lees meer over
Lees ook