Transfer

'Feyenoord in de markt voor sterkhouder Hammarby IF'

Volgens Anel Avdíc van Expressen zijn Feyenoord en Lorient uit Ligue 1 geïnteresseerd in Nathaniel Adjei, centrale verdediger van Hammarby IF. Zo is op X.com(voormalig Twitter) te lezen. De Franse club bereidt naar verluidt een bod voor op de 21-jarige speler. Naast Lorient hebben ook andere clubs belangstelling getoond, waaronder dus Feyenoord. Hammarby zou naar verluidt bijna 40 miljoen Zweedse kronen(circa 3,5 miljoen euro) verlangen voor de verkoop.

Sterkhouder bij Hammarby

Adjei, die een sleutelspeler is geworden bij Hammarby, speelde vorig seizoen 21 wedstrijden in de Allsvenskan. Tijdens de winter werd hij gelinkt aan clubs uit Engeland en Schotland, maar nu lijkt de interesse vooral uit Frankrijk te komen. Lorient, momenteel de achtervolger in Ligue 1, is volgens rapporten het meest actief in de strijd om Adjei, hoewel de situatie altijd kan veranderen. Lille en Toulouse hebben ook interesse getoond, maar Lorient lijkt momenteel de voorkeurskandidaat.

Interesse Feyenoord

Feyenoord uit de Eredivisie is een andere club die genoemd wordt in de strijd om Adjei. De Nederlandse club staat klaar om een bod uit te brengen en er zijn al initiële contacten gelegd. Dit alles komt terwijl Hammarby zich voorbereidt op een trainingskamp in Marbella, waarbij Adjei deel uitmaakt van de selectie die naar Spanje afreist. Of hij de volledige duur van het kamp blijft, is nog onzeker.

Transferstrijd 

Met de transferperiode die eindigt op 1 februari 23:59, blijft het afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen. Ondertussen houdt Lorient, ondanks de laatste positie in Ligue 1, vast aan hun interesse, net als Toulouse en Lille, die respectievelijk 14e en 5e in de competitie staan. Voor Feyenoord, dat altijd op zoek is naar versterkingen, kan de jonge en getalenteerde Adjei een interessante aanwinst zijn. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de strijd om zijn handtekening. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten