PSV mist Veerman tegen Feyenoord

PSV mist Veerman tegen Feyenoord

11 reacties 11
Bron: X
Foto: Pro Shots

PSV kan definitief niet beschikken over Joey Veerman tegen Feyenoord, dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zojuist op X. Die woorden laat hij optekenen bij de persconferentie van Peter Bosz voorafgaand aan de wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en PSV van aanstaande woensdag. Naast Veerman kan PSV ook niet beschikken over Bella-Kotchap en Saibari.

Op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de KNVB-Beker gaf Peter Bosz een toelichting op de staat van zijn elftal. Daaruit bleek dat de eerder benoemde spelers zullen ontbreken in de confrontatie in Rotterdam. Zo wordt ook gemeld door Jeroen Kapteijns op X.

Jeroen Kapteijns van de Telegraaf weet op X.com (het voormalige Twitter) te melden dat Yorbe Vertessen er in ieder geval wel bij zal zijn. De razendsnelle vleugelspeler was dit seizoen meermaals belangrijk maar lijkt met het terugkeren van Lozano en Lang niet altijd op een basisplaats te kunnen rekenen. Hij diende daarop een transferverzoek in, wat lijkt te worden ingewilligd door PSV deze winterse transferperiode. Bosz geeft tevens aan niet naar een vervanger op zoek te gaan. 

Lees meer over
Lees ook