'Hellas Verona toont interesse in Dilrosun'

'Hellas Verona toont interesse in Dilrosun'

20 reacties 20
Bron: 1908.nl
Foto: VK Sportphoto

Volgens 1908.nl heeft Hellas Verona zich gemeld voor Javairo Dilrosun. De Italiaanse club zou willen voldoen aan een vaste transfervergoeding.

Hellas Verona zou op zoek zijn naar een vervanger van Cyril Ngonge, die tot de winter van 2023 nog voor FC Groningen speelde en toen de overstap maakte naar de Italiaanse club. Sacha Tavolieri meldde op X dat dat de Belgische Ngonge donderdag zijn medische keuring had bij Napoli, waar hij hoogstwaarschijnlijk een contract gaat tekenen. Een deel van de transfersom dat de Italiaanse club ontvangt voor de aanvaller zou worden gereserveerd om Dilrosun binnen te halen. De Feyenoorder zou bovenaan staan op het lijstje. Inmiddels zou er zelfs al een formeel bod zijn neergelegd bij de Rotterdammers. Feyenoord buigt zich momenteel over deze aanbieding.

Geen vaste basisspeler bij Feyenoord

De 25-jarige aanvaller speelde dit seizoen tot op heden negen officiële wedstrijden voor Feyenoord. De laatste wedstrijden kan Dilrosun rekenen op meer speelminuten en stond hij afgelopen zondag in de basis in de competitiewedstrijd tegen NEC Nijmegen.

Feyenoord mist spelers door interlandverplichtingen

Feyenoord mist momenteel met Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh en Ayase Ueda drie aanvallers door interlandverplichtingen, waardoor het de vraag is hoeveel minuten Dilrosun krijgt op het moment dat zij weer terug zijn.

Dilrosun kwam in de zomer van 2022 over van het Duitse Hertha BSC. De actuele marktwaarde van de 25-jarige aanvaller is volgens Transfermarkt momenteel vier miljoen euro.

Vorig seizoen, in het kampioensjaar van Feyenoord, speelde Dilrosun 31 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij met vijf doelpunten en vijf assists met enige regelmaat belangrijk was voor de ploeg van trainer Arne Slot.

Lees meer over
Lees ook