'Jaden Slory gaat zich langer aan Feyenoord verbinden'

'Jaden Slory gaat zich langer aan Feyenoord verbinden'

17 reacties 17
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord lijkt met Jaden Slory een toekomstig buitenspeler uit de handen te houden van buitenlandse clubs. De Rotterdammers bereiken met Slory een principe overeenstemming over een contractverlenging, dat meldt 1908.nl.

Er was lange tijd het gerucht dat Slory niet zou willen bijtekenen bij Feyenoord, omdat het vooruitzicht van de jonge buitenspeler niet heel goed zou zijn. Het vertrek van Javairo Dilrosun en het uit contract lopen van Alireza Jahanbakhsh, al heeft Feyenoord nog een optie voor een jaar in het contract, zorgt dat het perspectief beter lijkt te worden.

Daarnaast voelt Slory inmiddels het vertrouwen vanuit de club dat hij ook echt kan doorstromen naar het eerste elftal. Dit betaald zich uit in nieuw contract dat hem nog drieeneenhalf jaar aan Feyenoord verbindt. 

Bekende vader

Als Jaden Slory het eerste elftal van Feyenoord haalt, dan is hij niet de eerste. Jaden is een zoon van Andwélé Slory die tussen 2007 en 2010 voor Feyenoord speelde en totaal tot 50 wedstrijden kwam voor de club uit Rotterdam Zuid. Slory is niet de enige in de opleiding met een bekende vader, ook Shaqueel van Persie komt steeds dichterbij een overstap naar de senioren komt en is de zoon van Robin van Persie. 

Lees ook