Oud-Feyenoorders | Senesi uitblinker bij Bournemouth

Oud-Feyenoorders | Senesi uitblinker bij Bournemouth

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de Rotterdamse derby met 2-0 van Sparta Rotterdam. De Club aan de Maas kan zich nu gaan richten op de Europa League wedstrijd tegen AS Roma van aanstaande donderdag. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een overwinning konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten de uitwedstrijd met 1-2 winnen van Aston Villa. Malacia kampt nog steeds met een blessure en zat dus niet bij de wedstrijdselectie. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League.


Luis Sinisterra en Marcos Senesi verloren zaterdag de uitwedstrijd met 3-1 van Fulham. Beide Oud-Feyenoorders begonnen in de basis. Sinisterra speelde 69 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 70%. Verder schoot de Colombiaan twee keer richting doel en kreeg hij een 7.0 via Sofascore. Senesi speelde 90 minuten en wist daarin het enige doelpunt voor Bournemouth te maken. Verder won de Argentijn 85% van zijn duels en haalde hij een passnauwkeurigheid van 88%. Via Sofascore kreeg de verdediger een 8.3 en werd, ondanks het verlies, de Man van de Wedstrijd. Bournemouth staat op plaats dertien in de Premier League. 


Gustavo Hamer won zaterdag de uitwedstrijd met 1-3 van Luton Town. Hamer begon in de basis en speelde 60 minuten. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 57% en kreeg hij een gele kaart. Via Sofascore kreeg Hamer een 6.6 voor zijn prestaties. Sheffield United staat op plaats twintig in de Premier League.


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes speelden zondag met 2-2 gelijk tegen Vitoria. Kökçü begon in de basis en speelde alleen de eerste helft en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 79%. Verder schoot de Turks international één keer richting doel en kreeg hij een 6.3 via Sofascore. Aursnes speelde 87 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 75%. De Noor won verder 45% van zijn duels en kreeg een 6.5 via Sofascore. Benfica staat door dit gelijke spel op de tweede plaats in de Liga Portugal.  


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo zagen zaterdag hun teamgenoten de thuiswedstrijd in de Scottish Cup met 2-0 winnen van Ayr. Beide Oud-Feyenoorders kwamen niet aan spelen toe. 


Turkije

Sebastian Szymanski speelde zondag met 2-2 gelijk tegen Alanyaspor. Szymanski speelde 90 minuten en kreeg daarin een gele kaart. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 74%. Daarnaast schoot de aanvallende middenvelder twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg Szymanski een 7.3. Fenerbahçe staat met dit gelijke spel op plaats twee in de Turkse Süper Lig. 

 

Lees meer over
Lees ook