'Meerdere namen op lijstje voor verdedigende versterking'

'Meerdere namen op lijstje voor verdedigende versterking'

47 reacties 47
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Eerder vandaag meldde 1908.nl dat Feyenoord concrete interesse heeft in Neco Williams. De Rotterdammers zouden in de rechtsback van Nottingham Forest FC een serieuze versterking zien.

Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is de interesse in Williams echter nog niet concreet, maar zou hij wel een serieuze optie zijn, zo valt te lezen op de website van het Algemeen Dagblad. Naast Williams zouden er meer namen op het lijstje staan van Dennis te Kloese.

Gouka weet wel te melden dat Williams wel open staat om te vertrekken naar Feyenoord. De international van Wales hoopt naar het EK te gaan, en bij zijn huidige club komt hij niet heel veel aan spelen toe, waardoor een overstap naar De Kuip hem mogelijk meer kansen geeft om met Wales uit te komen op het EK.

Williams heeft bij Nottingham Forest FC nog een contract tot medio 2026. De verdediger speelde tot op heden 37 interlands en hoopt daar tijdens het EK nog meer aan te kunnen toevoegen. Wales moet zich eerst nog kwalificeren voor het EK.

De actuele marktwaarde voor Williams is door Transfermarkt.nl geschat op zo'n zeventien miljoen euro. Mochten de Rotterdammers de verdediger dus definitief willen overnemen lijkt het diep in de buidel te moeten tasten.

Verdedigende versterking

Met Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop heeft Feyenoord de rechtsback positie minimaal bezet. Geertruida wordt ook met enige regelmaat ingezet als centrale verdediger, mocht Gernot Trauner niet kunnen spelen.

In de zomerse transferperiode van 2023 was er al interesse in Geertruida. De verdediger leek toen op weg naar RB Leipzig, maar uiteindelijk ketste de transfer op het laatste moment af.

Lees ook
'Feyenoord geïnteresseerd in Williams'
Transfer

'Feyenoord geïnteresseerd in Williams'

Lees meer over
Lees ook