'Feyenoord mag nog steeds hopen op komst Williams'

'Feyenoord mag nog steeds hopen op komst Williams'

9 reacties 9
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord mag nog steeds hoop houden op een komst van Neco Williams. Volgens 1908.nl heeft Nottingham Forest FC het concrete voorstel van Feyenoord om de rechtsback te huren met een optie tot koop nog steeds in beraad.

Zelf zou Williams wel open staan om de transfer te maken naar Feyenoord. Dat zou ook de reden zijn waarom de Premier League club niet meteen nee zegt tegen het voorstel wat de Rotterdammers hebben gedaan. Ook Wasserman, die de belangen behartigt van Williams, hoopt op een oplossing voor de speler, aangezien hij bij Nottingham Forest FC dit seizoen flink wat concurrentie heeft op de rechtsback positie.

Lees ook
'Feyenoord geïnteresseerd in Williams'
Transfer

'Feyenoord geïnteresseerd in Williams'

De 22-jarige international van Wales heeft nog een contract tot medio 2026 bij Nottingham Forest en heeft volgens Transfermarkt.nl een actuele marktwaarde van zeventien miljoen euro. Eerder speelde hij in de jeugdopleiding van Liverpool, en kwam hij ook uit voor FC Fulham, dat hem in januari 2022 huurde van Liverpool.

Feyenoord zou de rechtsbackpositie graag willen versterken aangezien het daar eigenlijk alleen Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop heeft. Geertruida speelt met enige regelmaat centraal achterin wanneer Gernot Trauner niet kan spelen.

Lees ook
Lees ook