'Nou gefeliciteerd… Dat is toch enorme mismanagement?’

'Nou gefeliciteerd… Dat is toch enorme mismanagement?’

33 reacties 33
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen staat bekend om zijn ongezouten mening. In de tweewekelijkse podcast Kick-Off van De Telegraaf is hij een vaste deelnemer. Deze keer is hij hard over het transferbeleid van Feyenoord.

De Rotterdammers worden in verband gebracht met Neco Williams. Driessen denkt dat Arne Slot en zijn staf Lutsharel Geertruida graag rechts in het centrum willen opstellen. Williams is rechtervleugelverdediger en zou dan op de plek van Geertruida kunnen staan. ‘Sinds dat hij (Geertruida red.) weer op rechtsback speelt is het niks’, zegt Driessen. 

Verder gaat hij dus in op het transferbeleid van Feyenoord. 'Ze hebben natuurlijk een enorm foute inschatting gemaakt met die jongens die naar de Azië Cup en Afrika Cup gaan.' Hij verwacht dat Algerije met Ramiz Zerrouki en Japan met Ayase Ueda ver zullen komen en dus lang niet beschikbaar zijn voor Slot. Ook Alireza Jahanbakhsh en Yankuba Minteh zijn door interlandverplichtingen met respectievelijk Iran en Gambia mogelijk lange tijd afwezig.

Driessen stelt dat Feyenoord Zerrouki, Ueda en Minteh goed had kunnen gebruiken om nog drie punten binnen te halen tegen N.E.C.. Uiteindelijk werd het 2-2 en wisten de invaller niet hun stempel te drukken op het spel. De komende weken staan wedstrijden tegen PSV, FC Twente en AZ op het programma. 'En dan gaan er vier spelers weg en doen ze niks. En vier belangrijke spelers. Nou gefeliciteerd… Dat is toch enorme mismanagement?'

Lees ook