De kranten: Kökçü grote inspirator bij Feyenoord

Bron: Telegraaf.nl
Feyenoord won gisteren overtuigend van Heracles Almelo. In de uitwedstrijd kwamen de Rotterdammers nog wel in de eerste minuut op achterstand, maar boog de achterstand om in een 1-4 overwinning. Met Orkun Kökçü als de grote aanjager reizen de Kuipbewoners deze week met een goed gevoel af naar Praag voor de return in de Conference League. In de kranten vandaag vooral aandacht voor de mentale en fysieke sterkte van Feyenoord. Het Algemeen Dagblad zag dat Feyenoord heer en meester was in Almelo ondanks de valse start. De Rotterdammers zijn fysiek en mentaal zo sterk dat een tegenslag het elftal totaal niet van slag brengt. Ondanks het overwicht was het wel even billen knijpen net na rust omdat er twee onnodige corners werden weggegeven. De Telegraaf zag Feyenoord overtuigend winnen met Kökçü als de grote inspirator van de Rotterdammers. Vooral de volwassen manier waarop Feyenoord na de snelle achterstand omboog viel op volgens de krant.