Krabbendam over transferwindow: 'Dat kunnen we in december zeggen'

Krabbendam over transferwindow: 'Dat kunnen we in december zeggen'

7 reacties 7
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

In het voetbalpraatprogamma van ESPN, Voetbalpraat uitgezonden op ESPN 1 waren Maarten Wijffels, Martijn Krabbendam en Kenneth Perez waren bij Wouter Bouman aangeschoven om de Eredivsie awards én de voorbije speelronde te bespreken.

Zelfs Kenneth Perez vond dat de voormalig aanvoerder van Feyenoord de terechte winnaar was, maar dat wel meespeelde dat de Rotterdammers kampioen waren geworden. Maarten Wijffels had het wel leuk gevonden als David Hancko had gewonnen als verdediger en het seizoen dat hij heeft gehad. Daar is Perez het niet mee eens, "Zeker niet, creëren is nu eenmaal veel moeilijker dan verdedigen."

In de competitie wist Feyenoord te winnen van FC Utrecht in de Galgenwaard. Tijdens die wedstrijd viel spits Santiago Gimenez geblesseerd uit, al verwacht Krabbendam niet dat het ernstig is en staat zijn vervanger te popelen: "Volgens mij is hij wel naar Mexico dus. En ze hebben natuurlijk die Japanner Ueda op de bank, de duurste aankoop."

Een andere aankoop die op de bank zit is Ramiz Zerrouki. Volgens de Telegraaf zou de aanwinst een draai om de oren gehad hebben van Arne Slot, Krabbendam reageert daar op: "Slot is geen trainer die spelers een draai om de oren geeft. Maar hij heeft wel met Zerrouki gesproken dat hij met zoveel misbaar eraf ging. Hij is een goede speler die het nu even moeilijk heeft."

Dennis te Kloese gaf de mensen om zich heen een tien voor de afgelopen transferwindow. Een conclusie die Martijn Krabbendam nog niet kan trekken ook omdat het begin van de competitie stroef was. Of de transferwindow geslaagd is zegt de clubwatcher van VI het volgende over: "Dat kunnen we in december zeggen, maar de voortekenen zijn positief. Zo'n Ivanusec is gelijk goed, ervaren speler daar kun je geen buil aan vallen."

Lees ook