Jansen: 'Dat zal ook zondag weer zo zijn'

Bron: az.nl
Zondag staat de topper op het programma tussen AZ en Feyenoord. De ploeg uit Alkmaar staat op plek vier en heeft zes punten minder dan Feyenoord, dat op plek drie staat. De wedstrijd in De Kuip eindigde dit seizoen in een 1-0 overwinning voor Feyenoord, weet ook trainer Pascal Jansen van AZ. Het doelpunt van de Rotterdammers, dat werd gescoord door Cyriel Dessers, viel in de blessuretijd van de tweede helft. 'We hadden daar gelijk moeten spelen, maar dit soort duels worden op details beslist', zegt Jansen op de website van AZ. 'Dat zal ook zondag weer zo zijn.' Jansen kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. 'Alleen Jelle (Duin red.) en Yusuf (Barasi red.) zijn nog niet beschikbaar, maar dat is al wat langer aan de orde.' Voor de rest is de selectie van AZ fit en zit Jansen ruim in zijn keuzes.