Jansen: 'Ben ik gek als ik zeg, ik vind dat niet raar'

Jansen: 'Ben ik gek als ik zeg, ik vind dat niet raar'

6 reacties 6
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Bij Voetbalpraat van ESPN werd er vrijdagavond gesproken over de geruchten rondom Santiago Gimenez en Real Madrid. De Spaanse pers vroeg rondom de Champions League wedstrijd met Atlético Madrid naar de geruchten dat Gimenez in de belangstelling staat van Real Madrid. Ook Arne Slot reageerde inmiddels op de geruchten tegenover het Algemeen Dagblad.

Anco Jansen was te gast bij Voetbalpraat en vindt het niet gek dat Gimenez genoemd wordt bij Real Madrid. 'Ben ik gek als ik zeg, ik vind dat niet raar', aldus Jansen bij Voetbalpraat van ESPN. 'Ze spelen eigenlijk nu een beetje met twee spitsen. Vinícius was geblesseerd en dan zie ik regelmatig Joselu voorin spelen. Ik moet hem niet te kort doen. Hij heeft vorig seizoen ook heel veel goals in de Primera Division gemaakt.' Toch vindt Jansen het niet gek dat Gimenez genoemd wordt. 'Gimenez over drie jaar, zou hij niet Joselu kunnen zijn dan?'

Gimenez is bezig aan een sterke serie. In de afgelopen zeven Eredivisie-wedstrijden wist de aanvaller al tien keer het net te vinden, en gaf hij twee assists. In de Champions League kwam hij nog niet in actie omdat hij geschorst was.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook