Minteh: 'Iedereen lijkt wel blij met mij'

Minteh: 'Iedereen lijkt wel blij met mij'

3 reacties 3
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Yankuba Minteh kwam deze zomer op huurbasis over van Newcastle United FC. De snelle buitenspeler maakte in de korte tijd dat hij nu voor Feyenoord speelt al veel indruk.

Minteh speelt met veel energie in zijn spel. Zelf weet de aanvaller dat hard werken de manier is om beter te worden, en dat is de reden dat hij naar Rotterdam is gekomen. 'Het is een juiste keuze geweest om naar Rotterdam te komen', aldus Minteh in gesprek met het Algemeen Dagblad. Zelf wordt de aanvaller ook in de stad herkend. 'Iedereen lijkt wel blij met mij. Of bijna iedereen, haha.' De snelle buitenspeler refereert aan het doelpunt tegen FC Utrecht, toen Mark van der Maarel niet blij was. Minteh speelde zelfs hem op de doellijn nog uit. 'Ik ben hier niet om mensen te irriteren.'

Inmiddels wordt er door de supporters geroepen dat Minteh misschien wel langer dan een jaar gehuurd moet worden. Zelf hoort de aanvaller deze verhalen ook. 'Het is wel duidelijk dat ik het hier naar mijn zin heb.' Minteh voelt de waardering van de trainers en ook van de supporters.

Lees meer over
Lees ook