'Bazoer of een andere Bazoer kan in theorie nog'

'Bazoer of een andere Bazoer kan in theorie nog'

Feyenoord lijkt zich de winterstop te versterken, maar de echte directe versterking op het middenveld is nog niet binnen. Joey Veerman ging naar PSV en Riechedly Bazoer is ook nog steeds niet aangetrokken. In de AD Voetbal Podcast van het Algemeen Dagblad laat Sjoerd Mossou zijn licht schijnen over Feyenoord in gesprek met Etienne Verhoef.


Feyenoord is op zoek naar een directe versterking, volgens Mossou zijn de Rotterdammers dan ook nog niet klaar. "Bazoer of een andere ‘Bazoer’ kan in theorie nog." De aanwinsten Patrik Wålemark en Cole Bassett zijn niet de directe versterkingen. "Wålemark en Bassett zijn met een andere reden gehaald lijkt me, al is kan de Zweed wel iets toevoegen in de aanval.

Volgens Mossou is het ook mogelijk dat Bazoer nog wel komt. Hij vraagt zich wel af of dat de juiste aanvulling is voor Feyenoord. "Het zou Bazoer moeten worden, het is overigens niet een echte middenvelder." Een andere optie dan Bazoer loopt er waarschijnlijk niet rond in de Eredivisie. "De spoeling in de Eredivisie dun."

Lees meer over:

Discussieer mee! 104 reacties

Gast9305929898

Je plaatst een bericht als Gast9305929898