Transfer 'Raketenmann' aanstaande: 'Die gaat deze week gekeurd worden'

Transfer 'Raketenmann' aanstaande: 'Die gaat deze week gekeurd worden'

Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad wist vandaag te melden dat Feyenoord een overeenstemming heeft bereikt met Leroy Fer over een nieuw contract. Daar stond tegenover dat Eric Botteghin wel gaat vertrekken uit Rotterdam. Daarnaast wist Gouka in navolging van Martijn Krabbendam te melden dat Feyenoord verregaande interesse heeft in Christian Conteh. Bij Fox Sports vandaag wordt Gouka nog om verdere toelichting gevraagd.


Waar Gouka weet te melden dat het bij Fer gaat om: "Een contract van twee of drie jaar. Feyenoord heeft overigens nooit echt angst gehad dat hij naar Besiktas zou gaan, dat is nou ook niet de rijkste club." Over de verdediger weet Gouka te melden dat er voor Feyenoord begrippen mooi salaris klaar lag. Het niet verlengen, valt de clubleiding dan ook tegen, zo weet Gouka.

De naam van Christian Conteh dook vandaag op in de Nederlandse media als potentiële versterking op de linkervleugel. "Die gaat deze week gekeurd worden in Rotterdam. En dan zal hij tekenen als hij wordt goedgekeurd. Of dat meteen een linkerspits zal zijn voor Feyenoord, is de vraag. Het is een jonge speler, iemand voor de toekomst." De bijnaam van de jongeling is vanwege zijn snelheid: Der Raketenmann.

Lees ook

AD: 'Feyenoord akkoord met één sterkhouder, vertrek Botteghin dreigt'

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord overeenstemming bereikt met Leroy Fer over een contract. De zoektocht naar nieuwe spelers wordt dus in rap tempo verkleind met het aantrekken van Mark Diemers en de vermeende interesse...

FR-Fans.nl mini poll

Gaat Conteh een directe versterking voor de selectie zijn?

1168 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 55 reacties

Gast4030456557

Je plaatst een bericht als Gast4030456557