Gedroomde opvolger Botteghin heeft geen haast: 'Hij moet de goede keuze maken'

Gedroomde opvolger Botteghin heeft geen haast: 'Hij moet de goede keuze maken'

Het Algemeen Dagblad meldde vandaag dat Feyenoord overeenstemming wist te bereiken met Leroy Fer over een nieuw contract. Andere sterkhouder Eric Botteghin gaat naar alle waarschijnlijkheid transfervrij vertrekken. Daarmee laat de Braziliaan een gat achter, de stopper was een vaste waarde in het elftal van Dick Advocaat.


Als het aan Hans Kraaij jr. ligt moet Feyenoord zijn vizier richten op Jan Paul van Hecke. De talentvolle verdediger die pas net overkwam van de amateurs van Goes maakt een stormachtige ontwikkeling door. Van Hecke heeft pas enkele wedstrijden gespeeld voor NAC Breda op het hoogste niveau, maar toch wilde AS Monaco de jongeling al inlijven voor een bedrag van 2 miljoen, naar verluidt. Zelf heeft de verdediger twijfels bij de overstap naar de stadstaat.

Chris Tempelman van het Voetbal International sprak met algemeen directeur Mattijs Manders over de jongeling. "Die jongen is heel kritisch. Hij moet de goede keuze maken en stelt goede vragen. Ga ik spelen, gaan ze me uitlenen?" Na bekendmaking dat Botteghin niet zal verlengen regent het op Twitter reacties dat Feyenoord nu werk moet maken van Jan Paul van Hecke. Zelf raakt Manders niet in paniek: "Hij heeft geen haast. Wij ook niet. De transfermarkt moet nog beginnen. Iedereen doet nu al zo nerveus. Het loopt tot half oktober. Laat ik eerlijk zijn, het helpt enorm als we een transfer doen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 51 reacties

Gast2160801328

Je plaatst een bericht als Gast2160801328