Slot wees Chelsea af: 'Boehly liet hem ophalen met een privéjet'

Slot wees Chelsea af: 'Boehly liet hem ophalen met een privéjet'

12 reacties 12
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelde dit seizoen al 20 officiële wedstrijden. In die twintig confrontaties wist het twaalf keer te winnen. Twee keer speelden de Rotterdammers gelijk en zes keer werd er verloren. De verliespartijen tegen PSV en Twente kostte de club de Johan Cruijffschaal en tien punten achterstand op PSV. 

De nederlagen tegen Lazio Roma en Atletico Madrid zorgen ervoor dat de Rotterdammers in de Europa League actief zijn in 2024. Mikos Gouka ziet in een analyse in het Algemeen Dagblad dat het allemaal minder vanzelfsprekend verloopt voor Arne Slot bij Feyenoord als in zijn eerste twee seizoenen. De clubwatcher van Feyenoord voor het AD vraagt zich hardop af wat de meerwaarde van Zerrouki is, met Wieffer reeds in de selectie. 

Volgens Gouka greep Feyenoord naast Pepi, Schouten, Danjuma en Lang maar ook naast topspeler van Shakhtar Donetsk Georgiy Sudakov. De alternatieven hebben volgens de journalist nog geen onuitwisbare indruk kunnen maken. Daarnaast had het volgens Gouka ook zomaar zo kunnen zijn dat Chelsea de nieuwe werkgever van Slot had kunnen worden: "Todd Boehly liet hem ophalen met een privéjet om in Engeland te praten over een toekomst bij Chelsea. Maar ook Chelsea werd niet de nieuwe club van Slot. Hij bleef in de Kuip om Feyenoord beter te maken. Om de ploeg beter te maken. Om meer prijzen te winnen"

Dat Arne Slot nu voor het eerst met kritiek te maken krijgt heeft volgens Gouka alles te maken met het veranderde verwachtingspatroon wat door Slot zelf gecreëerd is in de afgelopen twee jaar. 

Lees ook