Sneijder onverbiddelijk: 'Daar valt uiteindelijk ook de goal uit'

Sneijder onverbiddelijk: 'Daar valt uiteindelijk ook de goal uit'

9 reacties 9
Foto: Pro Shots

Feyenoord zit in een mindere fase, na de nederlagen tegen PSV en Atletico Madrid lijkt titelprolongatie ver weg en komt het na de winterstop uit in de Europa League. Wim Kieft ziet dat één speler de personificatie is van de huidige vorm van Feyenoord: "Gimenez is ook niet de Gimenez van drie weken geleden."

In Veronica Offside, het voetbalpraatprogramma uitgezonden op de zender Veronica zat Michiel Kramer. De Feyenoordsupporter en voormalig spits van de Rotterdammers had met weinig plezier naar de topper gekeken: "Niet zo'n leuke wedstrijd, maar ook geen goede wedstrijd. Rommelig, slordig."

Wim Kieft had wel gezien waar dat stroeve spel van beide kanten aan lag: "Omdat ze alletwee zoveel druk zetten kun je het in Nederland iedereen heel lastig maken. Dan moet je heel snel kunnen handelen, alleen dat werkt niet tegen Atletico Madrid, of bijvoorbeeld Manchester City, die voetballen daar zo onderuit. In feite maken ze elkaar het voetballen alleen maar onmogelijk."

Een opmerkelijke actie van Lutsharel Geertruida luidde het eerste doelpunt in van PSV, waarna de Eindhovenaren de wedstrijd naar zich toe trokken. Volgens Sneijder was die fout, na zijn eerdere misser tegen Atletico onvergeeflijk op dit niveau: "Bij 0-0 op eigen helft een Zidane gaan lopen doen, dat kan je niet doen. Gewoon normaal doen. Daar valt uiteindelijk ook de goal uit."

Lees ook