'Ik denk dat er in Nederland ook genoeg goede trainers rondlopen'

'Ik denk dat er in Nederland ook genoeg goede trainers rondlopen'

42 reacties 42
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Bij voetbalpodcast Kick-Off van de Telegraaf bespreken Pim Sedee, Mike Verweij en Valentijn Driessen de laatste ontwikkelingen bij Feyenoord.

Volgens Valentijn Driessen staat Brian Priske op polepositie om de opvolger te worden van Arne Slot bij Feyenoord. 'Nu moet je eruit komen met Sparta Praag', geeft Driessen aan, die verder aangeeft dat normaal gesproken zo'n trainer nog één jaar contract heeft bij zijn huidige werkgever, terwijl dat in geval van Brian Priske twee jaar is. 'Sparta Praag heeft natuurlijk gezien wat Feyenoord heeft gekregen voor Arne Slot, en met alle assistenten erbij gaat het richting de vijftien miljoen euro, dan ga je niet zeggen bij het eerste bod van een miljoen - okay, wij gaan overstag en we laten hem gaan. Iemand die je twee keer kampioen heeft gemaakt', aldus Driessen.

Verder geeft Driessen aan dat Feyenoord helemaal niet naar het buitenland hoeft te gaan om een goede coach te vinden. 'Ik denk dat er in Nederland ook genoeg goede trainers rondlopen, als je ze maar de kans wilt geven', sluit Driessen het stuk over Feyenoord af.

Lees ook