'Feyenoord gaat zich melden voor Priske'

'Feyenoord gaat zich melden voor Priske'

58 reacties 58
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl gaat Feyenoord zich de komende tijd melden bij Sparta Praag voor de diensten van trainer Brian Priske. Volgens de nieuwssite is Feyenoord er voor 99% uit. Naast Priske is de enig overgebleven kandidaat Graham Potter volgens 1908.nl.

Er zou intern alleen nog over de twee eerder genoemde heren gesproken worden. Feyenoord zou momenteel het meest concreet zijn voor Priske. Het deel dat overblijft zou nog open staan voor Graham Potter.

Priske traint op het moment Sparta Praag. Daarvoor trainde de 47-jarige trainer Royal Antwerp en meerdere ploegen in Denemarken. Een van deze ploegen was Midtjylland, waar Priske overigens zelf ook heeft gespeeld als senior.

Graham Potter trainde tot 2023 Chelsea. Daar werd de 49 jarige trainer na 207 dagen ontslagen. Daarvoor trainer Potter teams als  Brighton & Hove Albion en Swansea City. Potter speelde zelf als speler tussen 1993 en 2005 voor verschillende Engelse ploegen die ook in verschillende leagues uitkomen.

Vervanger Slot

Feyenoord is al een tijdje op zoek naar een vervanger voor Arne Slot. De succesvolle trainer die bij Feyenoord drie jaar aan het roer stond zal vanaf het komende seizoen de hoofdtrainer worden van Liverpool FC.

Lees ook