Kökçü: 'Het is een stukje professionaliteit van hun kant'

Feyenoord speelde donderdagavond een goede wedstrijd tegen Rangers FC, maar wist uiteindelijk niet te winnen. 'Jammer genoeg geen drie punten', vertelt Orkun Kökçü tegen Voetbalprimeur. De Rotterdammers hadden in de eerste helft veel kansen om de voorsprong uit te bereiden. 'Veel kansen gecreëerd maar niet weten af te maken. Je baalt wel omdat er meer in had gezeten. De goede dingen probeer je mee te nemen, de mindere dingen probeer je te verbeteren.' De jonge middenvelder voelde dat De Kuip kolkte. 'Je voelt wel meteen dat het ging spelen in het stadion, het gaf wel vertrouwen. Met 1-0 de rust in was wel goed. Na rust beginnen we slordig en zijn we niet scherp. Na de 2-2 pakken we het weer op.' Uiteindelijk wist Rangers FC de stand op 2-2 te houden. De Schotse ploeg wist veel tijd te rekken. 'Het is een stukje professionaliteit van hun kant. Je hebt het niet in eigen hand, dat voelt wel frustrerend.'