Mossou: 'Trainers Feyenoord worden snel oud'

Mossou: 'Trainers Feyenoord worden snel oud'

Feyenoord zag afgelopen maandag Jaap Stam vertrekken en lijkt Dick Advocaat aan te gaan stellen als diens opvolger. Sjoerd Mossou constateert dat trainers bij Feyenoord snel oud worden.


Mossou in zijn column in het Algemeen Dagblad"Veel sneller nog dan gewone mensen. Giovanni van Bronckhorst was lang immuun voor die ijzeren wet, zijn haar bleef gitzwart, gek genoeg, maar zelfs hij verloor stilaan de kleur op zijn wangen."

Zo zag hij ook Mario Been snel oud worden in De Kuip en ook Gertjan Verbeek ging van een fitte jongeman van 45 naar een aangeslagen bokser. "Jaap Stam sloeg alles – en dat is geen toeval natuurlijk. Probeer maar eens jong te blijven bij een club waar de chaos regeert, waar cynisme en frustratie als een deken over het stadion liggen, waar niemand je wat rugdekking of steun geeft."

'Dick Advocaat wordt geen dag ouder in de Kuip. Eerder jonger'Echter is er volgens Mossou één trainer die de wetten omdraait. Dick Advocaat wordt niet ouder bij Feyenoord eerder jonger. "Advocaat zal niet kaal worden bij Feyenoord, of grijs (en anders weet hij nog wel een adresje). Binnenkort staat hij weer als een jonge puppy te blaffen langs de zijlijn, want zo gaan die dingen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 24 reacties

Gast8176047094

Je plaatst een bericht als Gast8176047094