'Hij heeft in zijn carrière ook wel een aantal beslissingen genomen dat hij zomaar verdween'

'Hij heeft in zijn carrière ook wel een aantal beslissingen genomen dat hij zomaar verdween'

Feyenoord-watcher Mikos Gouka zag Feyenoord zondag kansloos verliezen van Ajax. 'Van Ajax verliezen zijn ze wel gewend, maar zo makkelijk en zo slap dat wordt niet geaccepteerd', aldus Gouka in gesprek met het Algemeen Dagblad.


De analist verwacht een onrustige week in Rotterdam. 'Het wordt een heel onrustige week naar VVV uit. Je ziet ook een aantal wanhopige jongens. Er zijn geen aanknopingspunten dat het veel beter zal gaan. Daarom moet je hopen dat je op kunstgras tegen een zwakke ploeg als VVV het wel kan laten zien', doelt Gouka op de volgende wedstrijd, komende zondag om 14:30 uur in Venlo.

Gouka verwacht dat de club, ondanks de slechte resultaten, achter Jaap Stam blijft staan. 'Ik weet dat er vanuit de club zelf geen intenties zijn om met Stam te breken. De Raad van Commissarissen en de directie, zo ver die er nog is, die zijn niet ontevreden over hoe hij werkt, wel over de resultaten. Als de spelersgroep ook achter hem staat dan zijn het twee ingrediënten om met elkaar door te gaan. Tenzij Stam zelf zegt, ik loop aan een dood paard te trekken, dit is het mij ook niet waard, ik vertrek. het is altijd een vechter geweest. Hij heeft in zijn carrière ook wel een aantal beslissingen genomen dat hij zomaar verdween.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 20 reacties

Gast6093284304

Je plaatst een bericht als Gast6093284304