'Feyenoord heeft een elftal dat groeit en vooruit gaat'

'Feyenoord heeft een elftal dat groeit en vooruit gaat'

AD-journalist Sjoerd Mossou denkt dat het niet lang duurt voor Feyenoord de eerste overwinning grijpt in het huidige eredivisie-seizoen. De Rotterdammers speelde de eerste drie duels allemaal gelijk.


"Ik denk dat dat wel moet kunnen. Het kan geen enkel probleem zijn", zegt Mossou in Panenka, de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. "Feyenoord heeft een elftal dat groeit en vooruit gaat. Jaap Stam slaagt er steeds meer in om het spel dat hij wil spelen af te laten stralen op het elftal. In Europa zie je al een stijgende lijn. Dan is het een kwestie voor tijd voor de eerste zege wordt geboekt. Daar maak ik mij geen zorgen over."

Feyenoord komt in Tilburg een bekende tegen. Voormalig technisch directeur Martin van Geel werkt sinds deze zomer bij Willem II, nadat hij vertrok uit Rotterdam. "Er zijn veel mooie dwarsverbanden", gaat Mossou verder. "Vooral voor Martin van Geel. Die veel kritiek heeft gekregen in zijn laatste fase bij Feyenoord, daarvoor goed werk heeft gedaan."

"Hij is toch met een dubbelgevoel weggegaan uit De Kuip en is nu weer helemaal terug bij de club waar hij begonnen. Het heeft mij altijd verbaasd dat hij niet eerder terugkeerde bij Willem II. Dan was hem dat nare afscheid bij Feyenoord bespaard gebleven."

Lees meer over:

Discussieer mee! 59 reacties

Gast1840443018

Je plaatst een bericht als Gast1840443018