Verlanglijstje Feyenoord: 'Vooral betere verdedigers, daarna een sterke spits'

Verlanglijstje Feyenoord: 'Vooral betere verdedigers, daarna een sterke spits'

Feyenoord moet in januari haar portemonnee trekken en mogelijk ook spelers laten gaan. Dat vinden bezoekers van deze site. Uit onze poll blijkt dat 75 procent van de stemmers vindt dat er 'in de winterstop iets moet gebeuren'.


De Rotterdammers staan momenteel derde in de Eredivisie, met 12 punten achterstand op koploper PSV. "Er moeten nieuwe en vooral betere verdedigers bijkomen. Daarna een sterke spits erbij, in het middenveld is al teveel geïnvesteerd vind ik", schrijft Philip.

Een gast denkt te weten wie komen in de winter. "Kayati en Karsdorp, let maar op. En maakt totaal geen verschil voor de ranglijst. Wel voor het voetbal. Misschien nog Janssen als Jørgensen vertrekt voor 10 miljoen."

Tegengeluid

"Nieuwe spelers halen EN opstellen heeft tot gevolg dat de oude spelers niet meer spelen en qua waarde naar het nulpunt zakken", zegt SIRE, die het niets eens is met de meerderheid van de stemmers. " En dat terwijl je deze spelers (over hun hoogtepunt heen OF geen kwaliteit genoeg) juist komende zomer moet proberen te verkopen. Dus juist die spelers MOETEN presteren om nog ergens redelijk terecht te komen. Ik zeg dus : knip dichthouden en sparen."

Kimbo sluit zich aan bij die woorden. "Geen spelers meer halen die geld kosten. Je doet toch niet meer mee in de eredivisie." En ook Bakboord ziet liever geen 'paniekaankopen'. "We kunnen dit seizoen geen tweede of eerste meer worden. En ik zie ons ook niet zakken naar de vierde plaats."

Discussieer mee! 141 reacties

Gast8405152007

Je plaatst een bericht als Gast8405152007