Middenvelder lijkt klaar bij Feyenoord: 'Rol lijkt uitgespeeld'

Middenvelder lijkt klaar bij Feyenoord: 'Rol lijkt uitgespeeld'

Feyenoord speelde tegen PSV een uitstekende wedstrijd. Het hele team blonk uit en bij FC Rijnmond blikken de mannen nog even terug op die wedstrijd.


Joop Hiele: "Het is een hele goede wedstrijd geweest. Van heel het elftal. Dat lieten ze vorige week ook al zien tegen FC Groningen. Toen maar twintig minuten. Nu laten ze het sowieso een hele helft zien. Daar moeten we blij mee zijn dat ze dit gebracht hebben." Emiel Schelvis: "Maar je moet niet te lang in deze euforie blijven zitten. Het is mooi zo'n wedstrijd, maar donderdag wacht VVV Venlo al."

Larsson blinkt uit
Sam Larsson maakte de 2-0 namens Feyenoord. Een schitterende goal en schitterende gisteren in het goede Feyenoord. Dat terwijl hij nog niet wekelijks goed speelt. Sinclair Bischop: "Ik denk dat hij geen Kuipvrees heeft. Het is een momentvoetballer. Er zijn momenten dat hij het wel kan en het andere moment is het minder. Bij Heerenveen was die kritiek er ook al."

Tapia lijkt klaar bij Feyenoord
"De rol voor Tapia lijkt uitgespeeld. Hij heeft maar vier minuten gespeeld in deze competitie, maar Ayoub krijgt de voorkeur. Dat was voor gisteren wel gek, want voor Clasie zou je Tapia moeten brengen. En Ayoub is de vervanger voor Vilhena. Dus dit zegt wel wat."

FR-Fans.nl mini poll

De rol van Tapia bij Feyenoord is uitgespeeld

0 stemmen

Discussieer mee! 53 reacties

Gast6505282400

Je plaatst een bericht als Gast6505282400