Ayoub gefrustreerd: 'Je moet verhalen vertellen met feiten'

Ayoub gefrustreerd: 'Je moet verhalen vertellen met feiten'

Yassin Ayoub had zich zijn eerste maanden bij Feyenoord waarschijnlijk heel anders voorgesteld. De 24-jarige middenvelder kwam deze zomer over van FC Utrecht, maar zijn teller in Rotterdam staat pas op vijf invalbeurten. "Het is natuurlijk lastig."


"Ik vind het niet leuk om vanaf de bank toe te kijken. En ik heb hele goede invalbeurten gehad en heb goede statistieken. Ik weet ook zeker dat ik het team kan helpen verder te groeien", zegt Ayoub in gesprek met FOX Sports. "De kans gaat een keer komen."

Afgelopen week kwam het bericht naar buiten dat Ayoub disciplinair geschorst zou zijn door Feyenoord. De middenvelder zou zich ziek hebben gemeld, maar niet thuis zijn geweest toen er bij hem werd aangebeld. Trainer Giovanni van Bronckhorst ontkende vrijdag het verhaal, en ook volgens Ayoub is het onzin.

"Je mag een mening over mij hebben als voetballer, dan vind ik echt niet erg. Maar je moet niet iemands imago gaan schade. Dat doet me pijn. Je moet verhalen vertellen met feiten, en niet zomaar iets de wereld ingooien."

Discussieer mee! 16 reacties

Gast1272356749

Je plaatst een bericht als Gast1272356749