Middenvelder afgeschreven: 'Te weinig tempo, te veel balverlies maar vooral te veel achteruit in plaats van vooruit'

Middenvelder afgeschreven: 'Te weinig tempo, te veel balverlies maar vooral te veel achteruit in plaats van vooruit'

Renato Tapia lijkt bij Feyenoord op een doodspoor te zitten. De middenvelder, die steevast opgeroepen wordt voor Peru, die dit seizoen in totaal vier minuten in actie kwam lijkt zijn belofte nooit in te gaan lossen bij de Rotterdammers.


Ondanks zijn geringe speelminuten speelde hij vorige maand wel 67 minuten met Peru tegen de Verenigde Staten. Mario Been dacht afgelopen week nog hardop over de situatie van Tapia, die zich volgende maand gewoon weer bij Peru moet melden. “Een volwaardige international van Peru, dan moet je toch wel kunnen voetballen.”

Binnenkamers bij Feyenoord is er allang een conclusie getrokken over Tapia, schrijft Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad. “Te weinig tempo, te veel balverlies maar vooral te veel achteruit in plaats van vooruit, was de conclusie in de trainerskamer van Feyenoord.”

Tapia heeft sinds zijn komst in 28 wedstrijden minuten gemaakt, in de periode speelde Feyenoord 93 wedstrijden. “De winterstop is misschien wel een mooi moment voor beide partijen om uit elkaar te gaan. Het contract van Tapia loopt tot de zomer van 2020.”

FR-Fans.nl mini poll

Renato Tapia is te licht voor Feyenoord?

0 stemmen

Discussieer mee! 176 reacties

Gast3276303254

Je plaatst een bericht als Gast3276303254