PSV kent uitstekende generale voor wedstrijd tegen Feyenoord

PSV heeft in de laatste oefenwedstrijd voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord een knappe zege geboekt. In eigen huis waren de Eindhovenaren met 2-1 te sterk voor het Spaanse Valencia, dat komend seizoen actief is in de Champions League. Al voor rust zocht de landskampioen van Nederland met een 2-1 voorsprong de kleedkamer op. PSV speelde goed en creëerde een aantal kansen. Luuk de Jong en Gastón Pereiro zorgde voor de treffers namens de thuisploeg, nadat de bezoekers op voorsprong waren gekomen via Carlos Soler. In de tweede helft golfde het spel wat op en neer met een klein veldoverwicht voor Valencia, maar gescoord werd er niet meer. Bij PSV maakte met zeventig minuten op de klok WK-ganger Hirving Lozano zijn rentree. De aanvaller lijkt speelklaar voor het duel tegen Feyenoord. De bekerwinnaar uit Rotterdam komt zelf nog één keer in actie voor de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal, volgende week zaterdag om 18.00 uur in Eindhoven. Morgen is Levante in De Kuip de tegenstander.