Keepersstrijd beslist? 'Verdwijnt pas uit doel als hij de overstapt maakt naar een topclub'

Keepersstrijd beslist? 'Verdwijnt pas uit doel als hij de overstapt maakt naar een topclub'

Het is nog altijd de vraag wie er komend seizoen onder de laat staat bij Feyenoord. Het Legioen heeft een duidelijk voorkeur: Justin Bijlow. Dat blijkt uit een poll op deze site.


Bijlow moet komend seizoen de concurrentiestrijd aangaan met Kenneth Vermeer en Brad Jones. Bezoekers van deze site kiezen met een overweldigende meerderheid van 77 procent voor Bijlow. Vermeer geniet bij 17 procent de voorkeur en Jones - afgelopen seizoen nog eerste doelman in Rotterdam - krijgt 6 procent van de stemmen.

Reacties
Ook degijp kiest voor Bijlow. "Als je goed genoeg ben ben je ook oud genoeg", schrijft hij. "Kijk maar naar AC Milan met dat ventje die toen nog 16 was. Bovendien maakte Jones vorig jaar ook een hoop fouten."

ff1908 sluit zich aan bij de woorden van degijp. "Bijlow wordt een grote. Die verdwijnt pas uit doel als hij over een paar seizoenen de overstapt maakt naar een topclub in een grotere competitie."

Sire is niet overtuigd dat Bijlow komend seizoen de kans krijgt van trainer Giovanni van Bronckhorst. "Gio kennende gaat hij weer voor de ervaring kiezen. Bijlow zal beduidend beter moeten zijn dan Vermeer en Jones. En dan nog ontbreekt de ervaring. Zijn staf zal hem moeten overtuigen om voor Bijlow te kiezen, anders wordt het toch de routine."





Discussieer mee! 45 reacties

Gast2075014082

Je plaatst een bericht als Gast2075014082